diumenge, 20 de juny del 2010

Per fi!

L'he acabat, per fi! L'any passat vaig fer dos tops, un per a l'Anna i l'altre per a l'Íria. Però el de l'Anna es va quedar per acabar. Res, una coseta de mitja hora, però allà es va quedar, per fer, fins a avui per a que se'l pugui posar aquest estiu.

Ahir a la trobada de KCS vaig intentar començar un xal, el Blaettertuch, però el vaig haver de desfer perquè no sabia com fer els punts centrals, no entenia el patró. Quan vaig arribar a casa i amb l'ajuda del Google vaig trobar què volia dir i ahir mateix el vaig tornar a començar. L'estic fent amb una de les Kaunis que em van portar els Reis d'Orient.
Em fa molta il·lusió fer-lo.
¡Por fin!
¡Por fin lo he acabado! El verano pasado hice dos tops, uno para Anna y otro para Íria. Pero el de Anna se quedo sin terminar. Nada, una cosita de media hora, pero allí se quedo, por hacer, hasta hoy, para que se lo pueda poner este verano.
Ayer, en el encuentro de KCS intenté empezar un chal, el Blaettertuch, pero lo tuve que deshacer porque no entendía como hacer los puntos centrales del patrón. Cuando volví a cas y con ayuda de Google encontré qué quería decir el patrón y ayer mismo lo volví a empezar. Lo estoy haciendo con una de las Kaunis que me trajeron los Reyes Magos.

1 comentari:

  1. ja pasa a vegades que es queden coses penjades que no tens ganes de fer-les mai i al final un dia t'hi poses i pim pam fora,molt macu el jersey de l'anna. El color groc del xal presios. roser

    ResponElimina