dimarts, 3 d’agost del 2010

Premi Moltes Gràcies al Blog Amigable.

Gràcies, Roser, m'ha fet molta il·lusió que em donis aquest premi.

Aquest és el missatge del premi:

"A través d'aquesta etiqueta son recompensats els bloggers que transmeten valors culturals, ètics, literaris, personals, etc. Que, en definitiva, demostren la seva creativitat pel pensament viu que es manté intacte i és una de les seves cartes, entre les paraules i les imatges. Aquests segells es van crear amb l'intenció de promoure la companyonia entre els blocaires, una forma de mostrar afecte i reconeixement del treball que afegeix valor al Web de bones maneres de qualsevol persona que rep el premi."

Les normes del premi són: la seva publicació, l'agraiment a qui ha pensat en nosaltres i l'elecció de les persones a qui es lliurarà el premi.

Aquest premi és per a :
- la Sonieta, de Cosetes petites, per les petites coses tan boniques que fa,
- el Xavier, de Des de la boira, perquè m'agrada el seu estil diferent,
- l'Amanda, de Soulemama, perquè m'agrada molt la seva manera de veure la vida i de fer les coses.


Premio "Muchas gracias al blog amigable"
El mensaje del premio dice así:
"A través de esta etiqueta son recompensados los bloggers que transmiten valores culturales, éticos, literarios, personales, etc. Que, en definitiva, demuestran su creatividad por el pensamiento vivo que se mantiene intacto y es una de sus cartas, entre las palabras y las imágenes. Estos sellos se crearon con la intención de promover el compañerismo entre los bloggers, una forma de mostrar cariño y reconocimiento del trabajo, que agrega valor a la Web, de buenos modales de cualquier persona que recibe el premio."
Como todos los premios, tiene sus normas: su publicación, el agradecimiento a quien ha pensado en nosotras y nos lo ha concedido..., y la elección de aquellos blogs a los que se concederá el premio.


El premio es para:
- Sonieta, de Cosetes petites, por las pequeñas cosas tan bonitas que hace,
- Xavier, de
Des de la boira, porque me gusta su estilo diferente,
- Amanda, de
Soulemama, porque me gusta su manera de ver la vida y su forma de hacer las cosas.

1 comentari:

  1. soc una mala educada... perdona wapi, perque no ho he publicat encara... vaig una mica de bolit treballant i deixo entrades programades (ups!) la tinc present la del teu premi, però encara no l'he poguda muntar... moltes gràcies, MOLTISSISISISIISISMES GRÀCIES estic entusiasmada :-)

    petons

    ResponElimina