dissabte, 11 de setembre del 2010

Picot cast on.

O muntar els punts amb pics. Fa uns dies vaig començar a fer un vestidet per a l'Íria. De punt llis, i com ja sabeu que passa, se'm cargolava tot, així que vaig decidir desfer-lo i tornar a començar. Avui m'hi he posat i per començar-lo he decidit muntar els punts d'una forma més decorativa : amb pics. És molt fàcil, l'única pega és que és una mica lent i cal tenir paciència.
Com es fa: per fer-lo cal muntar 5 punts, tancar-ne 2 i tornar a l'agulla esquerra el punt que queda a la dreta. Cal repetir això fins que es tenen els punts necessaris i jo n'he de posar 167!arggggggggggg
Si voleu podeu veure com es fa en aquest vídeo.
***
Picot Cast On.
O montar los puntos en picos. Hace unos días empecé a hacer un vestidito para Íria. De punto liso, y ya sabeis qué pasa, se me enroscaba todo lo que había tejido. Así que decidí deshacerlo y volver a empezar. Hoy me he puesto a ello y para montar los puntos he decidido hacerlo con este sistema mucho más decorativo. Es muy fácil, lo único es que es un poco lento y hay que tener paciéncia.
Cómo se hace: hay que montar 5 puntos, cerrar 2 y volver a la aguja izquierda el punto que queda en la derecha. Repetir esto hasta que se tienen los puntos necesarios.
Y yo tengo que montar 167!!! Argggggggggggg
Podeis ver cómo se hace en este vídeo.

1 comentari:

  1. ufffff paso, massa lent,jo hu faria normal i al final amb un ganxet i faria els pics. bona nit . roser

    ResponElimina