dijous, 21 d’octubre del 2010

Punts de llibres.

Suposo que va ser quan vaig llegir la Sonieta que vaig pensar que els punts de llibre eren un bon regal per a aquest curs. I vaig començar a fer-ne amb alguns perlés que tinc per casa. Ahir vaig veure que hem acabat les dues fent el mateix patró.


Però alguns dels meus punts de llibre (que ja us ensenyaré un altre dia) estan en camí de transformar-se en braçalets. Prometo una altra foto quan estigui acabat!
***

Puntos de libro.
Supongo que fue cuando leí a Sonieta que pensé que los puntos de libro eran un buen regalo para este curso. Y empecé a hacer algunos con los perlés que tenía en casa. Ayer vi que habíamos acabado utilizando las dos el mismo patrón.
Pero algunos de mis puntos de libro (que ya os enseñaré otro día) están en camino de convertirse en pulseras. ¡Prometo otra foto cuando esté acabada!

3 comentaris:

 1. precioso me encanta, petonets guapa

  ResponElimina
 2. queda molt be, pero no se si deu se gaire practic .??? roser

  ResponElimina
 3. que xulos com a braçalets!! es una idea bonissima...
  jo estic fent punts perque m'ho van demanar, però personalment, no en faig servir mai... sempre poso qualsevol paperot de punt jjajajaja (això abans, quan llegia...)

  estem fent un CAL sense haver-nos-ho dit jajaja

  ResponElimina