dimarts, 19 d’octubre del 2010

Un cistell.

Què bé que m’aniria tenir l’àvia a la vora! Sempre estava cosint, fent ‘arreglos’, posant pedaços i sargint la roba que li portaven els seus fill (alguns, no tots). En tinc un cistell ple, de roba per arreglar!

I és que quan tinc una estoneta em ve més de gust agafar la mitja o el ganxet que no pas posar-me a cosir.
***
Un cesto.
¡Qué bien me iría tener a l'àvia cerca! Siempre estaba cosiendo, haciendo arreglos, poniendo parches y zurciendo la ropa que le llevaban sus hijos (algunos, no todos). Yo tengo un cesto lleno de ropa para arreglar!
Y es que cuando tengo un ratito me apetece más coger la media o el ganchillo que ponerme a coser.

1 comentari:

  1. a mi tambe em pasa, que se m'acumula, pero un dia , agafo el toro per les banyes i em planto i dic " avui no paro fins que estigui tot cosit ", normalment hu faig un dia que plou i ens quedem a casa i tinc molta estona seguida o un dissabe o diumenge que en jordi treballa. Com esta l'antoni ?
    petons roser

    ResponElimina