diumenge, 7 de novembre del 2010

Creativa.

Quantes coses! I què bonic tot! M'hagués emportat una pila de coses. Al final m'he conformat amb 3 cosetes i moltes idees i projectes en ment.
El millor ha estat a la cua abans d'entrar, parlant amb unes noies que fan patchwork. Quan els he dit que a mi m'agrada molt però que em fa por el moment de tallar la roba, m'han dit 'Per què? Si només és roba!'. Bé, oi?

M'ha faltat temps per posar les canilles a la capseta :D
***
Creativa.
¡Cuántas cosas! ¡Y qué bonito todo! Me hubiera llevado un montón de cosas, pero al final me he conformado con 3 cositas y muchas ideas y proyectos en mente.
Lo mejor ha sido en la cola, antes de entrar, hablando con unas chicas que hacen patchwork. Cuando les he dicho que a mi me gusta mucho pero que me da miedo el ponerme a cortar la tela, me han dicho '¿Por qué? Si sólo es ropa'. Bien, ¿verdad?
Me ha faltado tiempo para poner las canillas en su sitio :D

1 comentari:

  1. de fet tenen rao , aqueste noies, l'important es disfrutar fent les coses , sensa patir, total, nomes son un troç de roba o un gua desparellat, que si al tallar no s'escorrent els punts et pot sortir un animalet ben boniquet. ja posaras una foto de com ha quedat. roser

    ResponElimina