diumenge, 12 de desembre del 2010

Dia 12.

Avui... jejeje avui ha tocat : Fer una super mega xuxe!!!! :D
I aquí teniu les fotos del procés i a sota la recepta:
El plat és normal, no de postres, eh! ;-)
SUPER MEGA XUXE
Ingredients: 1 sobre de gelatina amb el gust que vulgueu, 2 sobres de gelatina neutra, aigua (el doble de volum que la gelatina amb gust), sucre (el triple del volum de la gelatina amb gust) i oli de girasol per untar el motllo.
Preparació: Posar tot els ingredients en un cassó a foc baix per que no bulli. Remoure sense parar durant 10 minuts. Posar en el motlle que s'haurà untat abans amb l'oli per que no s'enganxi (si es fan servir motlles petits o safates de fer glassons es tindran xuxes normals, però la nostra havia de ser enoooorme i hem fet servir un motlle de fer pastissos) i desixar-la refredar (ho hem ficat a la nevera una estona) i després treure-la del motlle i espolsar-la de sucre.

Ahir va tocar anar a veure els llums de nadal de la ciutat, passeig en cotxe que fem cada any i que els nens esperen amb moltes ganes, però 'vam' tenir tants deures que ho vam deixar per a més endavant.
***
Día 12.
Hoy... jejjeje... hoy ha tocado: Hacer una super mega chuche!!!!! :D
Primero las fotos de todo el proceso y luego la receta:

SUPER MEGA CHUCHE
Ingredientes: 1 sobre de gelatina de sabor, 2 sobres de gelatina neutra, agua (el doble de volumen que la gelatina de sabor), azúcar (el triple de volumen que la gelatina de sabor) y aceite de girasol para engrasar el molde.
Preparación: Poner todos los ingredientes en un cazo a fuego suave para que no hierva y revolver sin parar durante 10 minutos. Poner en un molde que se habrá untado previamente de aceite para que no se pegue (si se usan moldes pequeños o bandejas para cubitos de hielo se tendrán chuches normales, pero nosotros la queríamos gigante así que la hemos hecho en un molde de pasteles). Dejarla enfriar (la hemos metido un rato en la nevera), desenmoldarla y espolvorearla de azúcar.
Ayer tocó ir a ver las luces de navidad de la ciudad, pero estuvimos muy liados (léase tuvimos muchos deberes) y no nos dió tiempo, así que lo aplazamos para otro día.

1 comentari:

  1. uuuuummmmmmmmm, que boooooo

    on portes els nens a cole !!!! com es que els hi posen tans de deures !!!!! tan petits i tans de deures !!!!. roser

    ResponElimina