dijous, 9 de desembre del 2010

Mandarines.

L'avi Martí, el meu avi, quan menjava mandarines, n'agafava dues o tres, les pelava i en tastava un grill de cada una. Després les col·locava al costat del plat de postres en l'ordre que se les havia de menjar, de menys bona a més bona. Així sempre acabava amb la millor.
De tant en tant hi penso i faig com ell.
Dia 9. Avui hi havia això dins el mitjó:
***
Mandarinas.
El avi Martí, mi abuelo, cuando comía mandarinas, cogía dos o tres, las pelaba y se comía sólo un gajo para probarlas. Después las colocaba al lado del plato de postre en el orden en que se las tenía que comer: de peor a mejor. Así siempre terminaba con la más rica.
Cuando me acuerdo, hago como él.
Día 9. Hoy había esto en el calcetín:

2 comentaris:

  1. QUINES ESTOVALLES MES MAQUES . ROSER

    ResponElimina
  2. quina història tan bonica, jo me'n recordo sempre del meu avi, quan a la casa que tenen els meus pares al pirineu, m'assec a taula, miro per la finestra el riu i sempre dic... mira un elefant que baixa en barca... i els meus nens miren per la finestra igual que feia jo cada vegada que ho deia el meu avi...

    ResponElimina