dijous, 16 de desembre del 2010

Tristos llums de Nadal.

Quan veig els llums de Nadal que posen a la nostra ciutat em fan pensar en els que posaven quan jo era petita. Els d'ara són tristos. Recordo els de petita, fets amb bombetes de colors (ara no es poden fer servir perquè no és sostenible), amb motius molt nadalencs i que il·luminaven molt més que els actuals.
Als meus fills els encanta anar-los a veure i sempre penso (sense dir-los res) en com els hauria agradat veure els d'abans!
Però... eren tan bonics de debò o és només la meva memòria que me'ls fa recordar així? Potser quan els meus fills siguin grans recordaran aquests llums amb tant d'afecte com jo recordo els de la meva infància.

***
Tristes luces de Navidad.
Quando veo las luces de Navidad que ponen en nuestra ciudad me hace pensar en las que ponían cuando yo era pequeña. Las de ahora son tristes. Recuerdo las de pequeña, hechas con bombillas de colores (no con leds), con motivos más navideños y que iluminaban mucho más que las actuales.
A mis hijos les encanta ir a verlos y siempre pienso (sin decirles nada) en cómo les hubiera gustado ver los de antes!
Pero... ¿eran tan bonitos de verdad o es sólo mi memoria que me los hace recordar así? Quizá cuando mis hijos sean mayores recuerden estas luces con tanto afecto como yo recuerdo los de mi infancia.

1 comentari:

  1. Tens rao , es les dos coses,ara foten estructures que no saps ni que son.tot i aixo vosaltres a Barcelona podeu estar contents com ciutat mes gran teniu molta mes il.luminacio que nosaltres a Girona,que esta força menys decorada. roser

    ResponElimina