dilluns, 17 de gener del 2011

Diari d'una dona senzilla.FOR TODAY ... PER A AVUI 17 de gener.

Outside My Window...
Per la finestra... avui ha estat un dia de sol que molestava per treballar davant l'ordinador.
I am thinking... Estic pensant... massa. Hauria d'aprendre a fer callar la ment de tant en tant.
I am thankful for... Em sento agraïda per... els fills que tinc. Són un 'solete'.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i jersei, folre polar per ser precisa. Sembla que porti uniforme, oi?
I'm remembering... Estic recordant... que no recordo la petita conversa que vam tenir ahir a casa i que vaig dir que era divertida per penjar aquí.
I am going... Vaig a... mirar de treballar una mica més amb el reiki, ens va bé a tots.
I am reading... Estic llegint... res! No estic llegint res de res! :(
I am hoping... Espero... que davant els canvis que hi haurà a la feina, no patim massa.
In my mind... Tinc al cap... els nens, la feina, les agulles i les llanes, les visites al metge, els amics, el que vull fer i el que no vull fer.
Noticing that... Adonant-me que... avui és un dia preciós, perquè és l'únic que tenim.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... No hi ha millor nau que un llibre per viatjar lluny (E. Dickinson).
From the kitchen... Des de la cuina... una amanida i el pa que s'està fent.
I am creating... Estic creant... un xal i tinc en ment un coll per regalar a un amic la setmana que ve, a veure si tinc temps.
Around the house... Per tota la casa... llums encesos. Quan aprendran a apagar els llums quan surten d'una habitació?
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... l'estoneta que tinc entre el moment que els nens van a dormir i el moment que arriba l'A. Només per a mi i que normalment passo aquí, davant el pc, mirant què fan els amics.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: serà l’aniversari de dos amics i encara no els he fet el seu regal. Un serà un coll i l'altre... potser un dels braçalets que tinc sense acabar. Prendre un cafè amb la Susa el cap de setmana i retornar un llibre a una amiga que em va deixar fa molt de temps i ho vaig endarrerint setmana rere setmana i ja no puc deixar-ho més.
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

1 comentari:

  1. pues aqui a Girona ha sigut un dia totalment ennobulat, no em vist el sol per en lloc. Soc a la feina. i ara que tot esta tranquil i calmat (que duri tota la nit) estic llegin un llibre que en vam portar els reis i que es un fart de riure. --MALEÏT KARMA-- D'EN David Safier, ja porto mig llibre i es bonissimmmmm.
    roser

    ResponElimina