dissabte, 8 de gener del 2011

No m'he pogut estar.

Havia quedat amb la Celi que un dia faríem sabó a casa seva. Però amb la disponibilitat de temps que tinc últimament (que és nul·la) vaig decidir provar-ho a casa aquests dies de vacances. I com tot el que es deixa per a les vacances... ho he fet 3 dies abans de tornar a la feina jejejeje

El que no tinc clar és si m'ha quedat bé o no perquè continua fent olor de varetes de peix jajajjaja
***
No he podido esperar.
Había quedado con Celi que haríamos un día jabón en su casa. Pero con la disponibilidad de tiempo que tengo últimamente (que es nula) decidí probarlo estos días de vacaciones. Y como todo lo que se deja para las vacaciones... lo he hecho 3 días antes de volver al trabajo jejeje
Lo que no tengo claro es si me ha quedado bien o no, porque aún hace olor a varita de pescado jajajaja

3 comentaris:

 1. jo encara entin de la ultima vegada que en vaig fer,fa mes de dos anys. Recorda que el tens que deixar madurar abans de fer-lo servir, si no recordo malament al menys 30 o 40 dies.Es raro que encara fasi olor a peix, potser no vas posar prou sosa. Hi vas posar-hi alguna esencia o herbes ???
  roser

  ResponElimina
 2. Tens raó. He posat poca sosa. Esperaré a veure què passa, però crec que el llençaré i ho tornaré a provar jejeje Tinc moltíssim oli per reciclar!
  Gràcies!

  ResponElimina
 3. ... no et puc ajudar amb el tema olors, com que ja me'l donen fet no m'he preocupat mai de perquè no olora a l'oli : )
  Tu ves provant i ja em diràs com es fa, jisjis
  ptonets!!

  PD: el q et vaig donar és d'oli 'pur', no reciclat,... encara que els que m'han donat d'oli reciclat tampoc feien oloretes.

  ResponElimina