dilluns, 4 d’abril del 2011

Diari d'una dona senzilla.


FOR TODAY ... PER A AVUI 4 de març.

Outside My Window... Per la finestra... cases, edifics, la ciutat. Però també el sol, el del blau i ja es veuen brots als arbres.
I am thinking... Estic pensant... en el temps, com passa de ràpid, només falten dues setmanes per setmana santa, menys de 3 mesos per a que s'acabi l'escola. I quanta feina encara per fer!

I am thankful for... Em sento agraïda per... la meva vida, tal com és, tal com ha estat fins ara.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons, samarreta i jaqueta de ratlles, de coloraines.
I'm remembering... Estic recordant... la tranquil·litat d'aquest cap de setmana. Sembla mentida com canvia d'estar amb els 4, a estar només amb 1. Tot és molt més fàcil.

I am going... Vaig a... buscar un bon projecte per fer, de mitja o de ganxet, però que m'agradi i em vingui de gust.
I am reading... Estic llegint... Mensajeros del alba.

I am hoping... Espero... que l'Antoni pugui fer vacances el dijous de setmana santa i així poder marxar el dijous i no haver de fer-ho divendres. De tota manera, si marxem divendres, també estarà bé :)
In my mind... Tinc al cap... els dies que han d'anar al metge, els horaris dels nens, els seus deures,... Hauria de deixar un trosset per a mi.

Noticing that... Adonant-me que... vull fer galetes des de fa molt de temps, però que al final mai no les fem. Hauré de fer-les jo sola, que sóc la que realment vull fer-les, i deixar estar els nens que tenen altres interessos.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... Cuando soy buena, soy buena, pero cuando soy mala, soy mejor (Mae West). A veure si aprenc a fer com ella ;)
From the kitchen... Des de la cuina... restes dels àpats del cap de setmana. Poca feina avui.
I am creating... Estic creant... poca cosa... més aviat des-creant, perquè estic desfent més que no pas fent. No acabo de trobar què vull fer.
Around the house... Per tota la casa... massa coses. A veure si ens hi posem i fem espai. Com? Doncs ja m'agradaria poder fer com els mags als llibres de Harry Potter que per fora és petit, però per dins l'espai sembla créixer. Però com que de moment sembla que això no és possible... haurem de decidir-nos i llençar les coses que no fem servir.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... caminar amb una maneta en la meva mà. I jugar a apretar-la i veure com quan s'adonen et retornen la 'corrent'.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: un concurs de truites, dissabte. A veure quines fem nosaltres jejeje Ja us ho diré ;)

From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

(la foto, quan pugui)


1 comentari:

  1. merda , es veritat nomes tres mesos i un altre cop
    sensa escola.
    no m'extranya que notis el canvi de 4 a 1 , hu noto jo de 2 a 1.
    roser

    ResponElimina