dimarts, 10 de maig del 2011

Diari d'una dona senzilla.



FOR TODAY ... PER A AVUI 10 de maig.

Outside My Window... Per la finestra... un preciós dia de sol en el que encara no fa la calor de l’estiu.
I am thinking... Estic pensant... que he de quedar amb molta gent i no trobo mai el dia. Hauré de dedicar un dissabte cada mes per veure’ls. Encara que així no acabaré fins d’aquí a uns quants mesos!
I am thankful for... Em sento agraïda per... que no ens falti de res. Ja ho he dit algun cop, però segueixo pensant el mateix, i més en aquests temps.
I am wearing... Que tinc posat... samarreta i pantalons.
I'm remembering... Estic recordant... la por que em feien les aranyes quan era petita. Quan arribàvem a Palència feia que la meva abuelita treies totes les teranyines de l’habitació on havia de dormir jo. Ara en canvi, quan tenim la visita d’una aranya a casa, explico als nens que cuiden la casa i que no fan res i els ensenyo a apreciar la seva bellesa.
I am going... Vaig a... buscar receptes de galetes. A veure si anem provant fins que en trobem unes que ens agradin a tots més que els comprades al súper ;)
I am reading... Estic llegint... Mensajeros del alba. Encara.
I am hoping... Espero... que la Sílvia trobi un dia per esmorzar juntes. Ella m’ensenyarà a fer patchwork i jo li ensenyaré a fer ganxet durant mitja hora cada setmana.
In my mind... Tinc al cap... 2 colors: blanc i violeta.
Noticing that... Adonant-me que... és important tenir ganes de fer coses. No crec que tingui mai temps d’avorrir-me, hi ha tantes coses que vull fer que no les acabaré mai. Per sort.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... Nadie puede hacer el bien en un espacio de su vida, mientras hace daño en otro. La vida es un todo indivisible. (Mahatma Gandhi).
From the kitchen... Des de la cuina...
els plats bruts d’ahir al vespre i pel sopar: verdura i ... hauré de pensar què faig per segon plat.
I am creating... Estic creant...
un xal preciós, en color rosa. Unes agulles circulars que, si queden bé, m’estalviaran una pasta! I altres coses per començar.
Around the house...
Per tota la casa...coses que no hi caben! Arggggg!
One of my favorite things...
Una de les meves coses preferides... el mar un dia de tempesta.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: teixir, filar, anar a la trobada de KCS, fer alguna cosa especial diumenge amb els nens, fer sabó, mirar l’agenda per veure quan puc quedar amb els amics, fer una faldilla per a les nenes, ... Massa coses, oi?
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada