dimecres, 22 de juny del 2011

Mitjons.

Els que he acabat, a falta de rematar els fils perquè sempre em costa moltíssim agafar l’agulla i acabar del tot allò que he fet, puc tenir una labor esperant temps i temps fins que em decideixo a fer-ho.
Els mitjons turquesa de l’Íria, que em recorden el color del mar en un dia de sol. Bonics, oi? Un pelet grans al peu, però... com que ha de créixer doncs li durarà més, no? Qui no s’acontenta és perquè no vol ;)

I els que he començat per a mi amb una llana Regia que m’ha regalat una amiga molt especial. (Gràcies!)

***
Calcetines.
Los que he acabado, a falta de rematar los hilos porque siempre me cuesta muchísimo coger la aguja y acabar del todo la labor terminada, puedo tenerla esperando mucho tiempo hasta que me decido a hacerlo.
Los calcetines turquesa de Íria, que me recuerdan el color del mar en un día de sol. Bonitos, ¿verdad? El pie ha quedado un poquito grande, pero… como tiene que crecer le durará más, ¿no? El que no se contenta es porque no quiere ;)
Y los que he empezado para mi, con una lana Regia que me ha regalado una amiga muy especial (¡Gracias!).

1 comentari:

  1. que bé que t'han quedat els mitjons de l'iria,pero els teus quedaran preciosos ,ostres m'encanta la llana es maquisima, llastima que fasis uns mitjons, fes un altre cosa que puguis lluir mes !!! mal a guanyada , aquesta llana tan maca.

    roser

    ResponElimina