dijous, 28 de juliol del 2011

Algú vol un repte?

Anava a postejar una altra cosa, però m'he trobat això i m'ha semblat molt interessant poder compartir-ho amb tothom, a veure si algú més s'anima.

Podeu apuntar-vos a Oh So Lovely o a Jenn and Tonic. Només caldrà fer una foto cada dia i penjar-la cadascú al seu blog (si no es pot aquell dia, el dia que sigui). Pot ser divertit, oi?
***
¿Alguien quiere un reto?
Iba a postear otra cosa, pero me he encontrado esto y me ha parecido muy interesante poder compartirlo con todos, a ver si alguien más se anima.
Podéis apuntaros en Oh So Lovely o en Jenn and Tonic. Sólo hay que hacer una foto cada día (la que toque) y colgarla cada uno en su blog (si no se puede ese día, el día que sea). Puede ser divertido, ¿verdad?

2 comentaris:

 1. ostres, ara m'has fotut, perque jo ja tinc programat el meu agost... el meu propi repte de fotos d'aquelles que guardes però no acabes penjant mai... és diu "veranito" i tindrà temes diversos... una paranoia personal... jajaja
  no puc apuntar-m'hi, però m'agrada la idea, potser el faig pel setembre... jijiji

  petons wapa i bon estiu!!!

  ResponElimina
 2. jo de fotografia res de res .
  que us vagi be a vosaltres

  roser

  ResponElimina