diumenge, 31 de juliol del 2011

El meu primer quilt!

Molt senzill, però per començar sola ja m'està bé. L'he començat a mà i l'he acabat a màquina a petició de l'Íria, que el volia estrenar avui mateix encara que passi calor. No he fet cap acotxat, només l'he lligat. I... m'encanta! Ara ja tinc cua: n'he de fer 4 més!!!
***
¡Mi primer quilt!
Es muy sencillo, pero para empezar sola ya está bien. Lo empecé a mano y lo he terminado a màquina a petición de Íria que lo quería estrenar hoy mismo aunque pase calor. No lo he acolchado, sólo lo he atado. Y... ¡me encanta! Ahora ya tengo cola: ¡¡tengo que hacer 4 más!!

2 comentaris:

  1. ja veig que toques tots els pals... es maquissim! i els colors m'encanten!

    ResponElimina
  2. ostres , pues t'ha quedat genial.
    la proxima el troçets mes petits......


    roser

    ResponElimina