divendres, 23 de setembre del 2011

Diari d'una dona senzilla.


FOR TODAY ... PER A AVUI 23 de setembre.

Outside My Window... Per la finestra... un cel amb cada cop més núvols i un sol tímid que va intentant no quedar tapat del tot.
I am thinking... Estic pensant... que trauré molt de profit del curs de Gestió de l’estrès que estic fent.
I am thankful for... Em sento agraïda per... haver comprat l’estenedor de la roba. Després de llegir la Tsh ha començat a agradar-me estendre la roba, fixar-me en cada peça, de qui és, anar enviant pensaments positius i amor a cada uns dels de casa mentre poso les pinces que aguantaran la seva roba i anar omplint de petons les butxaques de la roba que es posaran un cop estigui seca i quan hi posin les mans se’ls trobaran.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons, samarreta i la jaqueta Liesl que vaig fer-me (patró de l’Ysolda Teague) i que m’agrada tant.
I'm remembering... Estic recordant... que he de telefonar a alguns amics a veure si ens veiem aviat.
I am going... Vaig a... buscar robetes per fer un quilt per a l’Anna. Els colors que li agraden són: lila, carabassa, fúcsia i verd.
I am reading... Estic llegint... Tierra de Barbara Marciniak. Ja l’estic acabant. . No és que el llibre sigui molt gruixut, és que com que habitualment llegeixo quan vaig al metro i aquest estiu no l’he agafat, i el poc que he llegit han estat coses amb els nens ;)
I am hoping... Espero... que passi aviat la setmana que ve, així l’Antoni deixarà de treballar fins les 12 i anirem tots més descansats.
In my mind... Tinc al cap... mapes, el meu i el dels altres. Coses del curset.
Noticing that... Adonant-me que... d’aquí a 4 anys tindré totes les tardes lliures. Ja no hauré de córrer a l’escola per recollir-los. El que no sé ara és si m’agradarà gaire, encara que això tampoc no és important, no?
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... ¿Qué significa dar a luz, amar lo que se ha creado y permitir que estas creaciones sigan su proceso de evolución sin interferir? ¿El amor es protección o es el permiso de que las cosas sigan su curso?
From the kitchen... Des de la cuina...
un ou dins un panet per a cadascú. L’àvia estaria contenta de veure que a tots els agrada.
I am creating... Estic creant...
un xal, un jersei i uns mitjons són els projectes que ara tinc encetats.
Around the house...
Per tota la casa...l’Ani rondinant perquè el Ron no la deixa tranquil·la, pobreta!
One of my favorite things...
Una de les meves coses preferides... els caps de setmana!!!!
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: tallar les robes de halloween per fer unes tovalles, a veure si aquest any, per fi, podem fer un sopar especial la nit de tots sants. Si trigo molt més als nens ja no els farà gràcia tenir-les :D
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada