dijous, 27 d’octubre del 2011

Diari d'una dona senzilla.


FOR TODAY ... PER A AVUI 27 d’octubre.

Outside My Window... Per la finestra... cel ennuvolat i pluja.
I am thinking... Estic pensant... que un cop passi aquest cap de setmana hauré de començar a pensar en les coses que caldrà fer per nadal: regal de l’amic invisible a l’escola, calendari d’advent, pensar els regals que cal fer i els que cal demanar al pare Noel, i una pila de coses més.
I am thankful for... Em sento agraïda per... la meva mestra de reiki. :)
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i jersei. Semblava que no faria tan de fred, però com que no fa sol es nota força la fresqueta.
I'm remembering... Estic recordant... que quan érem petits la mare feia rosquilles d’anís de tant en tant i l’ajudàvem a donar-los forma. La massa era tan bona que anàvem menjant i fent-ne tot alhora. Hauria de buscar una recepta semblant per fer-les amb els nens.
I am going... Vaig a... fer un nino per alliberar-lo abans de nadal. Una sorpresa per a algun infant. Algú més s’apunta?
I am reading... Estic llegint... Tinc uns quants llibres a casa esperant (en tinc moooolts esperant, però només uns quants que tinc ganes de llegir ara mateix) i he de mirar quin agafo primer.
I am hoping... Espero... poder ensenyar al Josep a fer ganxet. M’ha dit que ho ha intentat algun cop i no ho aconsegueix, a veure si dijous que ve puc ensenyar-li jo. També s’apuntarà la Sílvia. Si funcionés i anéssim quedant cada setmana... al final podríem ser un bon grupet de ganxetaires jejeje
In my mind... Tinc al cap... la proposta que han fet a Documenta de portar una flor al teu llibre preferit. Vull fer-ne una per portar-los-la o de roba o de ganxet, a veure amb què em poso. O, si engresco als nens, les podríem fer amb oueres.
Noticing that... Adonant-me que... per demà no han de fer deures! Iupiiiiiii!!!! Podrem jugar o fer el que vulguin i passar una bona estona sense preocupar-nos de fer-los.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... A taula i al llit, al primer crit! Hauré d’explicar als nens que això ho deia l’avi, i abans que ell segurament també el seu avi. A veure si fan cas a això de al primer crit jejeje
From the kitchen... Des de la cuina... arròs de pollastre per sopar i massa de croquetes per demà.
I am creating... Estic creant...
carabassetes. Com m’agraden! I són tan fàcils de fer que no em costa gens començar a fer-ne una altra quan acabo la que tinc entre mans.
Around the house...
Per tota la casa...més espai (poquet) a mesura que vaig traient les coses que no fem servir i que no ens calen.
One of my favorite things...
Una de les meves coses preferides... quan de sobte se m’acosten els nens per fer-me un petó sorpresa mmmmm són els millors!
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: acabar les estovalles, fer Jack-o'-lanterns amb els nens i anar a KCS dissabte (creuaré els dits! no sigui que passi algun imprevist). I també m’agradaria fer galetes, a veure si trobo una recepta que no portin mantega (que no els agrada a casa).
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

Fetes fa un moment, a la Marta li han agradat molt.

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

2 comentaris:

  1. respecte a la intencio de fer un grup de ganxetaires jo mi apuntaria de bon grat, si la proposta es oberta, digues quelcom, tinc la sensacio de que estem molt a la voreta una de l`altre, jo vic al limit entre poble nou i el Clot,

    ResponElimina