dissabte, 1 d’octubre del 2011

Romaní i llimona.

Aquests són els sabons que he fet aquest estiu. Amb olis d'oliva, coco, palma, karité i alvocat. Per cuidar la pell atòpica dels meus fills, encara que de moment només estic usant jo el de llimona. Deixa la pell molt suau encara que el trobo una mica tou, el proper que faci l'hauré de fer més dur, a veure com va.
***
Romero y limón.
Estos son los jabones que he hecho este verano. Con aceites de oliva, coco, palma, karité y aguacate. Para cuidar la piel atópica de mis hijos, aunque de momento sólo estoy usando yo el de limón. Deja la piel suavecita, aunque lo encuentro un poco blando, el próximo que haga lo haré más duro, a ver cómo va.

1 comentari:

  1. caram! ja em diràs que tal va... jo i el petit tenim la pell atopica i ja hem probat de tot... clar que he de dir que ultimament estem passant una bona epoca jeje

    ResponElimina