divendres, 18 de novembre del 2011

A falta d'una finestra...

Ja feia dies que l'havia vist i m'havia agradat molt. Un d'aquells projectes ràpids i bonics que omplen una estoneta i després són ben útils.
Aquest matí m'hi he posat i he acabat la caseta abans d'arribar a la feina! Tinc força estona de viatge aquests dies que porto els nens a l'escola jejeje
Ara per la tarda tenia pressa per veure com quedava un cop acabat. I només a falta de posar-li la finestra... perquè què seria d'una casa sense finestra? Pobreta! Què trista! Doncs només a falta de la finestra, m'agrada molt però és una mica petita, a veure si amb un ganxet més gran queda millor.
Havia oblidat posar on he trobat el patró. Qui també vulgui fer un clauer que cliqui aquí.
***
A falta de una ventana.
Ya hacía días que lo había visto y me había gustado mucho. Uno de esos proyectos rápidos y bonitos que llenan un rato y después son muy útiles.
Esta mañana me he puesto a ello y he terminado la casita ¡antes de llegar al trabajo! Tengo un buen rato de viaje estos día que llevo a los niños al cole jejeje
Ahora por la tarde tenía prisa por ver como quedaba ya terminado. Y sólo a falta de ponerle la ventana... porque ¿qué sería de una casa sin ventana? ¡Pobre! ¡Qué triste! Pues sólo a falta de la ventana, me gusta mucho aunque queda un poco pequeña. Voy a hacer otra con un ganchillo un poquito más grande a ver qué tal.
Havia olvidado poner de dónde he sacado el patrón. Quien también quiera hacerse un llavero lo encontrará aquí.

1 comentari: