divendres, 27 de gener del 2012

Elefants.

Vaig començar un elefant per alliberar-lo per a la Toy Society. Fa molt de temps que hi vull col·laborar. Però quan una nena es converteix en germana gran necessita també algún regalet, no? Així doncs aquest elefant acompanyarà el barret i els mitjons verds. Espero que li agradi a la seva mestressa.
I l'Íria, veient-me fer elefants, me'n va demanar un dient-me que els seus germans en tenien i ella no. Què podia fer sinó fer-li'n un? Al final, però, han estat dos: l'elefanta carabassa i el seu fillet. Em penso que avui han anat a escola :)
Bon cap de setmana!!!
***
Elefantes.
Empecé a ganchillar un elefante para liberarlo para la Toy Society. Hace mucho tiempo que quiero colaborar. Pero cuando una niña se convierte en hermana mayor necesita también algún regalito, no? Así pues, este elefante acompañará el gorro y los calcetines verdes que tejí hace unos días. Espero que le guste a su nueva dueña.
E Íria, viendome hacer elefantes, me pidió uno diciéndome que a sus hermanos les había hecho uno y a ella no. ¿Qué podía hacer sinó ganchillar uno para ella? PUes al final han sido dos: una elefanta calabaza y su hijito. Creo que hoy han ido al cole :)
¡Buen fin de semana!

4 comentaris:

  1. I love the elephants. Precious.

    ResponElimina
  2. quina gracia , et queden molt be

    roser

    ResponElimina
  3. ei explica què és aixo de la toy society.. pinta molt diver!!

    ResponElimina
  4. Sonieta, si et dones d'alta t'envien un mail on ho expliquen força bé.
    Molt breument consisteix en fer un nino, posar-lo en una bossa seguint les indicacions que ells et diuen i deixar-lo en algun lloc com en un parc infantil o en un banc... algun lloc on algú pugui trobar-lo i adoptar-lo.
    Sempre m'ha semblat fantàstic, però encara no he pogut participar, perquè sempre hi ha algun infant a la vora que necessita el nino que tinc entre mans :)

    ResponElimina