dimecres, 18 de gener del 2012

Xal.

Fa molt de temps que em van encarregar un xal. Em van donar aquesta llana per fer-lo:
Preciosa, oi? Doncs com em sembla que aniré justa de llana em costa posar-m'hi. Volia fer-ne un de molt maco, amb una trena al mig, al final m'he decidit per un altre més senzill però que permetrà lluir més la llana, el Simple Yet Effective Shawl de la Laura Chau. A veure si trobo quines agulles li van bé i el començo aviat.
***
Un chal.
Hace bastante tiempo me encargaron un chal. Me dieron esta lana para hacerlo.
Preciosa, ¿verdad? Pues como pienso que iré justa de lana, me cuesta empezarlo. Quería hacer uno muy bonito, con una trenza en el centro, pero al final me he decidido por otro más sencillo pero que permitirá lucir más la lana, el Simple Yet Effective Shawl de Laura Chau. A ver si encuentro las agujas que le van bien y lo empiezo pronto.

3 comentaris:

 1. la llana es molt maca , pero la veritat no acabo de veure que sigui la llana adequada per fer aquest xal, crec que quedaria mes be i lluiria mes un xal amb forses calats , o sigui mes o menys el mateix pero en lloc de punt tonto fer tires de calats. ara t'enviare una foto d'un que vaig fer jo a veure si t'agrada

  roser

  ResponElimina
 2. Beautiful wool! wool. Seems difficult, a cable in the middle

  ResponElimina
 3. This is the one I wanted to knit: http://www.ravelry.com/patterns/library/116-14-shawl-in-garter-st-with-cables-in-polaris
  but the yarn is so beautiful that i thought the other pattern would be better.

  ResponElimina