dimarts, 28 de febrer del 2012

RC.

Coneixeu el web Relats en Català? És una pàgina... Bé, us en parlo perquè m'agrada, i perquè de tant en tant publico algun relat (no cal que em busqueu, eh?).
Segueixo... És una pàgina on gent a qui ens agrada escriure podem publicar alguns dels nostres textos. Sí, sí, també m'agrada escriure! I no! No sé com m'ho faig per fer totes les coses que faig, però la qüestió és anar fent , ara una cosa, després una altra, i així tot va sortint.
Doncs si us hi passeu i entreu al fòrum, veureu que hi ha els Reptes (abans només n'hi havia una, ara en són una pila). Crec que són el que més m'agrada! Els que més, de fet els únics en els que he participat, el nanorepte i el repte clàssic.
El nanorepte consisteix en escriure un relat sobre un tema determinat en 20 paraules com a màxim.
El repte clàssic consiteix en escriure un relat sobre un tema però amb unes condicions determinades (paraules obligatòries o prohibides, extensió...).
Doncs avui res més, sense foto, només iniciar-vos en una nova (o vella) activitat que a mi m'agrada molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada