dilluns, 16 d’abril del 2012

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 16 d'abril de 2012.
Outside My Window... Per la finestra... sol i núvols. Dia de primavera. Els arbres ja tenen les primeres fulles, petites encara. Flors per tot arreu. Tenim ganes de sortir, d’anar a la platja, de fer coses fora de casa.
I'm thinking... Estic pensant... que les coses van a pitjor, cada cop pitjor. I no veig la sortida a tota aquesta crisi i malestar que hi ha per tot arreu. Potser sóc massa pessimista...
I am thankful for... Em sento agraïda per... Pel pardal que he vist aquest matí i ha fugit tan bon punt m’hi he apropat. Per les cotorres que fan niu. Pels coloms que tornen a ballar davant les colomes. Per les flors que hi ha als parcs. Per les plantes que creixen entre rajoles i per totes les altres també! Per la vida.
In the kitchen... A la cuina... Els regalets que ens van deixar les amigues de l’Íria divendres i dissabte. Mireu la foto!
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i un jersei.
I am creating... Estic creant...Encara no he començat, però ja tinc la idea. Cada any, per sant Jordi, els nens porten una rosa als seus mestres. Una rosa feta a casa. Aquest any també la farem. A veure com queda.
I am going... Vaig a... buscar un patró. El vaig imprimir i deu ser per algun lloc... a l’estudi, a sota d’alguna pila de llana, o de les capses dels botons, o dels amigurumis a mig fer... Creuaré els dits a veure si surt rapidet.
I am wondering... Em pregunto... com seria viure fora, a pagès, fer homeschooling, tenir un hort i un galliner i poder anar cada matí a collir els ous que hagin fet les gallines i les oques. I poder anar a l’hort, collir un enciam i arribar a casa, netejar-lo i fer una amanida per sopar... Somnis!
Una frase que m’agrada molt diu: mai no deixis de somniar, perquè somniar és el principi d’un somni fet realitat.
Seguiré somiant...
I am reading... Estic llegint... ara mateix res. Acabo d’acabar jejeje el llibre que estava llegint de l'Eckhart Tolle i encara no he començat el que m’ha deixat la Maria.
I am hoping... Espero... se m’encomani alguna cosa dels escriptors i escriptores tan divertits que hi ha a RC.
I am looking forward to... Tinc moltes ganes de... caps de setmana!!! A veure si passen rapidet 5 dies :)
I am learning... Estic aprenent... que quan dius 15 minuts a un nen, qui ha de controlar el rellotge ets tu!
Around the house... Per tota la casa... bé... no per tota la casa, però si que tinc tota la roba per plegar. I serà una bona estona que m’hi hauré d’estar per acabar-ho tot.
I am pondering... Estic reflexionant sobre... com fer que aquest trimestre sigui el millor a l'escola...
A favorite quote for today... Una cita que m'agrada... quan somnies, pots donar-te el luxe de ser tu mateix. Fes-ho realitat. (P.Coelho).
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... com fa de feliços als nens el poder escollir el dinar o el sopar el dia del seu aniversari o del seu sant. És fantàstic i ben fàcil d’aconseguir :)
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: celebrar el sant del Pau, acabar el xal verd, fer els deures amb els nens jajajaja vull dir... fer que els nens facin els deures, tooots els deures! I descansar. Tant com pugui.
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

2 comentaris:

  1. no fotis , a veure si has acabat de llegir el llibre que jo acabo de començar , "el poder del ahora" ????

    roser

    ResponElimina
  2. Aquest mateix! I està molt bé, ja ho veuràs.

    ResponElimina