divendres, 20 d’abril del 2012

Xal verd acabat.

Ja està. El vaig començar a Benavarri, per setmana santa. I ahir al vespre, a les 12 tocades (per això no hi va haver post, estava teixint com una boja per acabar-lo jejeje) el vaig acabar. I ha quedat enooormeee!!!! És un xal calent, dolç, suau, molt agradable de dur posat i em sembla que desbancarà el carabassa al sofà :)
Us poso el link al blog de l'AmandaJean, del Finish it up Friday.
Ahhh! I recordeu que aquest cap de setmana és la Fira de la Terra, la Fira d'arts tèxtils i de paper, el 50è aniversari del Cavall Fort i alguna cosa més que sé que m'estic oblidant. I a casa 'tenim' una pila de deures :(
I mireu el blog de la Tsh, ha fet una entrada per celebrar el dia de la Terra amb 40 maneres de ser més ecològics a casa. Sempre van bé idees noves que podem afegir al que ja estem fent, oi?
Bon cap de setmana!! Fins dilluns!!!!
***
Chal verde terminado.
Ya está. Lo empecé en Benabarre, en semana santa. Y ayer por la noche, pasadas las 12 (por esto no hubo entrada ayer, estaba tejiendo como una loca jejeje), lo terminé. Ha quedado enoormeee!!!! Es un chal caliente, dulce, suave, muy agradable de poner y creo que desbancarà al naranja en el sofá :)
Link al blog de AmandaJean, del Finish it up Friday.
Ahhh! Y recordad que este fin de semana es la Fira de la Terra, la Fira d'arts tèxtils i de paper, el 50 aniversario de Cavall Fort y alguna otra celebración más que sé que me estoy olvidando. Y en casa 'tenemos' un montón de deberes :(
Y mirad el blog de Tsh, ha publicado un post para celebrar el día de la Tierra con 40 formas de ser más ecológico en casa. Siempre van bien ideas nuevas que podemos incorporar a lo que ya hacemos, ¿verdad?
Buen fin de semana!! Hasta el lunes!!!!

1 comentari:

  1. ostres , es inmensssssssssssss i ja es veu que te que abrigar molt i molt

    roser

    ResponElimina