dilluns, 18 de juny del 2012

Acabat!

Dimecres havia de portar la màquina de cosir a arreglar, però abans de dur-la la vaig tornar a netejar una mica i va tornar a funcionar com sempre! Així que em vaig estalviar el viatge i els calerons.
I vaig poder posar-me a cosir el regalet que havia quedat pendent. I no va ser un de sol, va ser un regalet conjunt.
Mai m'ha agradat que els meus fills anessin vestits igual, ni tan sols els bessons, però fer dos vestits iguals per a les cosinetes em va semblar divertit i que a elles sí que els agradaria. Així que aquests van ser els vestidets nous:
***
El miércoles tenía que llevar la máquina de coser a arreglar, pero antes de llevarla la volví a limpiar un poco y empezó a funcionar bien otra vez. Así que me ahorré un viaje y un dinerillo.
Y pude ponerme a coser el regalo que había quedado pendiente. Y no fue uno solo, fue un regalo conjunto.
Nunca me ha gustado que mis hijos fueran vestidos igual, ni los mellizos, ni las niñas, pero hacer dos vestidos iguales para las primas me pareció divertido y que a ellas les gustaría. Así que estos son los vestidos nuevos:

3 comentaris:

  1. mirala ella , quin gran partit li has tret a dos samarretes,
    quins vestits mes xulos t'han quedat

    roser

    ResponElimina
  2. t'han quedat genials,a les nenes els hi encantaran ¡¡

    ResponElimina