dimecres, 20 de juny del 2012

Aventura matinal.

Fa dies que surto de casa a passejar la Tami sense el mòbil. No sé per què, sempre m'agrada dur-lo perquè poden passar moltes coses, però no el duia. Però avui, ja era al replà de l'escala i he tornat a entrar a buscar-lo. Potser podia fer falta.

Quan ja tornava de passejar amb la Tami he vist un home mirant un ocell que hi havia a terra, un ocell gran amb les ales marrons. L'ocell ha volat i li he preguntat a l'home quin ocell era. 'Una àliga', m'ha dit. I m'ha assenyalat a on ha anat: just a l'altre banda de la cruïlla!!

No podia ser! Allà l'atropellarien o li farien mal!

112!!! Truco, responen, explico què passa i em diuen 'un moment, no pengi' i vinga a esperar una estona que semblava eterna. Fins que s'ha posat una altra persona. Li he tornat a explicar. El falcó (perquè penso que era un falcó, massa petit per ser una àliga) s'ha ficat al metro, al vestíbul del metro, i s'ha quedat allà. I l'home que l'ha vist primer també s'ha quedat per poder ajudar qui vingués a buscar-lo.

Quan he tornat a passar per allà camí de la feina hi havia dos agents de la guàrdia urbana que han anat a buscar els cuidadors dels falcons de la Sagrada Família. Demà ja m'explicarà el Músculman com ha acabat tot.

2 comentaris:

  1. es molt significatiu aixo del mobil, com es que avui has tornat a burcar-lo i els altres dies no ??? ahhhhh la teva esencia ja sabia que el nesesitaria...............

    roser

    ResponElimina
  2. Wow, thats very special. Well done!

    ResponElimina