dimarts, 24 de juliol del 2012

Llibres.

Entenc perfectament que els meus fills no vulguin llegir els mateixos llibres que jo vaig llegir quan era petita. Cadascú té els seus gustos i no tenim per què coincidir. Però mai m'he cansat de presentar-los els llibres que més em van agradar. Aquest estiu l'Anna ha començat a llegir Corazon, d'Edmondo de Amicis. Com m'agradava!

I quina gràcia! Buscant a Edmondo de Amicis acabo de veure que hi ha traducció de l'article a l'aragonès!!!! Veient que altres persones no es preocupen de la riquesa cultural de cada lloc, per petit que sigui, està molt bé que un gegant com la wikipèdia, que consulta moltíssima gent cada dia, se'n faci ressò.

2 comentaris:

  1. I'm looking very often at 'Marketplace' to old books from my childhood. Sometimes I read them aloud to the youngest children. They do not like. They have a lot of short-concentration curve :-)

    ResponElimina
  2. jo encara tinc el meu, i quin tip de plorar em vaig fer llegint aquest llibre !!

    ResponElimina