dijous, 2 d’agost del 2012

Animals amb pompons.

La veritat és que quan vaig a l'Abacus he d'anar a buscar el que vaig a buscar i millor que no miri res de la resta. Però... això és molt difícil, al menys per a mi. Suposo que a tothom li passa el mateix, cadascú deu tenir el seu racó preferit per anar a remenar si hi ha novetats o si encara està allò que l'últim cop va veure, era massa car i va haver de deixar, potser amb la il·lusió que l'hagin baixat de preu... jejeje
Però amb nens a casa... en ple estiu... sense gaire coses per fer (coses noves, vull dir, coses per fer n'hi ha moooltes!)... Doncs no em vaig poder resistir de comprar un llibre de com fer animalons fent servir pompons i és clar, un parell de bosses de pompons, perquè vaig pensar que els que venien amb el llibre no durarien gaire.
I aquí el resultat del que han fet:

Per cert, tenim pompons per una pila de dies :D

3 comentaris:

 1. que ulos i macus , el que no veig clar es que es el blanc i negre ??


  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. És una pilota segons em va dir l'Íria :) molt sui generis, oi?

   Elimina
 2. je je je , si si molt especial

  roser

  ResponElimina