dimarts, 18 de setembre del 2012

Una setmana.

Ja fa 5 dies que ha començat l’escola. Ja hem tingut plors, mals de panxa, preguntes sobre l’educació a casa, protestes i felicitacions pel menjar escolar (el mateix dia!!!), i cada dia per la tarda molta alegria (i alguna llagrimeta) per un dia passat a l’escola amb nous amics i noves experiències.
Costa. Els canvis costen. Si ens costen a nosaltres, com no els ha de costar també als petits!? Però tot just acabem de començar i queda molt curs per endavant, molts projectes per fer, molta il·lusió, moltes ganes i el doble d’amics que el curs passat.
I des de casa recolzament, alegria, paciència (per a aquells moments) i amor. Tot acompanyat d’alguna detallet de tant en tant com aquests 'embolica-esmorzars' que els estic fent:

I mira que m’ha costat, eh! Perquè primer no anava la màquina de cosir, la netejo, la torno a provar, no funciona. En busco una altra. I falla pel mateix!! Deu ser la canilla... Canvio la canilla. La segona també falla (són comprades al xino... hauré de llençar-les totes!). I quan per fi una no falla, cuso les robes del revés!!!! Arggggggggggg He hagut de deixar-ho descansar un parell de dies abans de tornar a posar-m’hi, però per fi ho estic fent i m’agrada el resultat. Potser massa seriós, no? Hauré de provar amb roba de floretes o dibuixos més alegres...
I me'n vaig corrent a acabar l'últim!!!!!

1 comentari:

  1. i tant que costen els canvis, pero ja veuras que amb un tres i no res hu tenen resolt.
    les canilles dels xinos no van be a les maquines nostres , en tema costura no compro res al xinos perque es tot de molt baixa calitat , els fils tambe van molt malament i les canillees ja veus no en funciona cap.
    Aquest embolica-esmorzar , per se una mica mes alegre si vols li pots posar una aplicacio d'algu que els hi agradi

    roser

    ResponElimina