dimarts, 9 d’octubre del 2012

Mentre [no] fan deures.

Tenir temps. Aquest luxe que estic encara descobrint...
Arribem de l'escola en 15 minuts i quan penso que hauria de començar a fer el sopar (o el que sigui) encara tinc temps de sobres!!!
Avui m'ha passat això i mentre feien i no feien deures, que al final s'ha de fer de més i de menys per no estar tot el dia com un sergent, m'he recordat que s'estava acabant el sabó de mans de la cambra de bany i de la cuina i n'he fet més amb dues pastilles de sabó de les meves.Aquest cop per canviar una mica el color verd lleig que tenia el que s'ha acabat li he afegit una mica de colorant groc. I també olor de citronela mmmmmm

3 comentaris:

 1. ostres , fa un parell de mesos vaig fer-ne per rentar roba i encara el tinc maduran.Precisament avui pensava en rallarlo pero al final he fet altres coses i alla s'ha quedat , veurem si dema tinc una estoneta per trinxar-lo

  roser


  ResponElimina
  Respostes
  1. Per rentar la roba podries fer-lo directament en pols i t'estalviaries de ratllar-lo. Jo n'he de fer, que se m'està acabant el que tinc.

   Elimina
  2. com directament en pols ??? com es fa ??? no hu conec !!!

   roser

   Elimina