divendres, 5 d’octubre del 2012

Tinc ganes de teixir.

Però no sé què passa últimament que tot el que faig és ganxetar.
Tinc dues coses de mitja començades, des de l'hivern passat: un xal preciós (que he de reprendre quan tingui prou ganes de teixir fixant-me molt en el que faig) i uns mitjons que eren per al Pau i que hauré de desfer i tornar a començar. És que tinc un problema amb els mitjons: els començo per la punta i no sé quan he de començar a pujar recte el peu, sempre em sembla que em quedaran petits i al final em queden grans (tots!!!).
Però veus aquestes dues troques de kauni... estan fent-me l'ullet! Tinc pensat fer-ne un xal senzill, triangular, en punt tonto, 2 voltes d'un color i dues de l'altre, semblat a aquest... o potser un xal semblat al que ja havia fet amb kauni, el detallet de la trena central m'agrada...

Mentrestant seguiré amb el ganxet, projectes ràpids i per als que no he posar massa atenció, només la justa.
I ara a gaudir del cap de setmana!!!!

1 comentari: