dijous, 29 de novembre del 2012

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 29 de novembre de 2012.
Outside My Window... Per la finestra... uns quants núvols al cel, però fa sol i vent. Fresqueta (fred per a alguns). És un dia fantàstic!
I'm thinking... Estic pensant... en tot el que he d'acabar en dues setmanes per a la fira, en tot el que cal fer abans de nadal, una feinada...
I am thankful for... Em sento agraïda per... el nou horari que tenim a la feina! Horari obert. És a dir, podem entrar i sortir quan volem (més o menys). Hi ha els que matinem i marxem d'hora i els que dormen més al matí i marxen tard al vespre. Cadascú s'organitza com millor li va. Crec que no em tornaré a quedar per la tarda mai més hehehe
In the kitchen... A la cuina... bròquil per sopar. I protestes a taula, segur!
I am wearing... Que tinc posat... el xal lila al coll, avui em venia de gust posar-me quelcom d'aquest color.
I am creating... Estic creant... els mitjons del Pau, que estaven esperant que els desfés, perquè li anaven grans. Però allò de bo que tenen els nens és que creixen i quan fas alguna cosa gran... amb una mica de temps els anirà bé. Quan li vaig emprovar ahir estava tot content perquè són molt calents i no li piquen.
I am going... Vaig a... embolicar el regal del pare: 85 anys! Li pujarem després, quan estem tots a casa.
I am wondering... Em pregunto... com s'ho fa molta gent per arribar a fi de mes. Cada dia és més difícil.
I am reading... Estic llegint... El cuidado del alma, de Thomas Moore.
I am hoping... Espero... que els agradin les activitats i regalets que he preparat pensat per al calendari d'advent.
I am looking forward to... Tinc moltes ganes de... anar de curs de reiki. Ja no queda res, serà la setmana que ve! :)
I am learning... Estic aprenent... que de vegades és millor deixar-los al seu aire. Els nens solen acabar solucinant els seus problemes sols molt millor del que pensem que ho faran.
Around the house... Per tota la casa... , com cada dijous, olor de net i tot endreçat.
I am pondering... Estic reflexionant sobre... cosetes que vaig llegint al llibre que porto cada dia amunt i avall.
A favorite quote for today... Una cita que m'agrada... Vaig descobrir el miracle que tot el que sona és música, incloent-hi els plats i els coberts a la pica, sempre que compleixin la il·lusió d'indicar-nos per on va la vida (G.García Màrquez).
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... és veure els nens jugar o fer coses plegats, còmplices.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: els nens marxen d'excursió; com que tindré temps, a veure si me'n recordo i faig una passejada pels Encants. També és la fira Creativa, però no sé si m'hi podré passar, a veure si divendres... al migdia...
A peek into my day... Una ullada en el meu dia...


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

1 comentari:

  1. que consti que he llegit tot el diari,pero hara veient la foto m'ha fet somriure ,!!!!! uns llensols amb formigueeeeesssss gegantssssss !!!!
    crec que no podria dormir-hi amb aquest llensols.

    roser

    ResponElimina