divendres, 11 de gener del 2013

Llum.

Aquest llum de la foto està sempre sense bombetes, de fet només n'hi poso una, però sempre està a les fosques. És un llum que tinc al costat del sofà i que faig servir per ganxetar o teixir al vespre, sobretot quan són coses fosques.

Ha estat ara, pensant com escriure aquesta entrada, pensant en aquest llum i en com sempre es fon alguna bombeta de la casa per a que jo hagi de treure-li la seva bombeta per posar-la allà on fa més falta, ara que m'he adonat que segurament el que he de fer és deixar de teixir o ganxetar i dedicar-me a estudiar allò a que vull dedicar-me i que és el Reiki.

3 comentaris:

 1. home Carmen , segurament alguna cosa vol dir el que passa amb aquesta lampara , pero deixar de fer algu que també et fa feliç no em sembla be . Al menys per mi tenir algu començat es una valvula d'escapament , es la meva relaxaxio, no se pensa-hi donat una mica mes de temps per pensar-ho abans de no tornar a ganxetar.


  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. :) Vaja! No volia dir que deixaria de ganxetar del tot, però sí que no seria l'única cosa. M'agrada molt, em relaxa, i també és una forma d'estar amb un mateix, de meditar, no trobes?

   Elimina
 2. penso exactament el mateix que tu. Es un altre forma de meditar .

  roser

  ResponElimina