dilluns, 4 de febrer del 2013

Entre mans.

Tinc entre mans un llibre molt interessant: La cuina natural. Un llibre de cuina que és divertit de llegir, perquè no és un llibre de receptes, no sé si es veurà en la foto, però expliquen molt bé què passa quan segueixes al peu de la lletra una recepta d'un llibre: que fa gust de paper! Els autors deixen la porta oberta a la creativitat de cadascú a la cuina. Molt recomanable.
I també tinc entre mans uns escalfadors que m'ha demanat la Marta. Negres. Fàcils. Per acabar ràpidament. Les altres coses s'esperen a que els acabi perquè sembla que això corre més pressa ;)

1 comentari:

  1. jajaj em declaro totalment INCAPAÇ de seguir una recepta al peu de la lletra...
    serà per això que els meus plats tenen bon gust... o almenys són comestibles :-)

    petons wapi

    ResponElimina