dijous, 28 de febrer del 2013

Sopa.

De tant en tant em faig un brou vegetal, amb totes les verduretes que trobo per la nevera i el verdurer. Així les acabo totes i em surt un brou boníssim que em soluciona uns quants sopars.
Ahir vaig llegir com és de bo el bitxo (la guindilla) i avui n'he posat una miqueta al brou. Bé... una miqueta pensava jo, perquè quan l'he tastat... està boníssima, però picava força més del que m'esperava :D
Ja li he donat una carmanyola a la meva germana, i he de convèncer l'A. per a que en sopi amb mi, i a veure si trobo algú que en vulgui una mica més, que el picant repartit es portarà millor ;)

2 comentaris:

  1. amb mi no comptis , no em fa gracia el picant

    roser

    ResponElimina
  2. jajaja aquí, al poble del meu home solen cuinar molt picant i jo que m'agrada no dic res fins que un dia, un amic va fer uns fideus d'anguiles i no em vaig poder estar de dir-li al meu home per lo bajin que era com menjar el suc de les escopinyes de picant que estaba però tot el grup d'amics suaven i menjaven tant contents.

    ResponElimina