dijous, 4 d’abril del 2013

Iogurts.

Fa uns dies vam comprar uns iogurts grecs i vaig voler provar com quedava el iogurt fet a casa amb un d'ells, si quedava molt diferent del fet amb el iogurt normal.
Vaig tastar-lo jo la primera i trobo que sí que queda diferent, més cremós i menys àcid.

Ahir ho vaig preguntar als nens. El resultat va ser un empat: dos van escollir el fet amb el iogurt grec i dos el fet amb el normal.
Em falta una última prova i és fer-lo amb el nostre iogurt, això normalment no va tant bé perquè sembla com si els bacteris perdessin força, si més no és el que passava abans a casa dels meus pares.

2 comentaris:

 1. jo crec que ha de quedar mes bo amb el iogurt grec , un dia hu provare a veure si ens agrada . ara fa tems que no faig els iogurs , m'emprenyava perque surten molt liquits i no se com fer-los perque surtin mes espesos

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. A mi no em queden molt líquids. He vist una dona que els posa en un tàper en el qual ha fet foradets a la base i aquest a sobre d'un altre tàper (com si fos un colador, ok?), així va perdent l'aigua quan el posa a la nevera durant tota la nit. Podries provar-ho.

   Elimina