dimarts, 21 de maig del 2013

Més coses per començar.

He de buscar uns fils de cotó per fer un estoig. M'agrada aquest:

És per un encàrrec. Espero que li agradi. Bé... si no li agrada estic pensant que potser me'l quedaré jo, m'agrada moltíssim! :D
He de buscar 3 parells de mitjons per fer sock-monkeys. Hi ha 3 nadons a la vora que no en tenen encara!
I... Prou!
Hi ha algú que acabi els projectes que té entre mans sense començar-ne de nous quan el nombre de coses començades és important? Molt gran? Enoooorme??? Tan gran que sembla impossible que algun cop es puguin acabar totes?????

3 comentaris:

 1. CARME ES MONISSIM AQUEST ESTOIG , EESCLAR QUE ELS HI AGRADARA . En trindras de fer un altre per tu .

  roser

  ResponElimina
 2. super fàcil i super mono!

  jo preguntaria si hi ha algú (visto lo visto pels mons bloggerils) que només faci un projecte i prou i s'esperi a acabar-lo a començar-ne un altre...

  només et dic que la meva llista de projectes en curs, UFO i d'altres que s'han perdut en una bossa i ja ni me'n recordo es llaaaaargaaa. En tinc uns quants d'identificats i estic en procés d'acabar-los però clar, cada dia veus coses noves...
  enfin la historia interminaaaaableeeee

  ResponElimina
 3. Gràcies, noies!!! A la M. no li ha agradat gens hehehe i necessitava algú que el veiés tan bonic com jo.

  Un dia d'aquests buscaré tot el que tinc començat i ho comptaré, només per curiositat, a veure si és per espantar-se o no ;)

  ResponElimina