dimecres, 12 de juny del 2013

Al meu 'jardí'.

M'agraden les plantes, però no tinc molta traça per cuidar-les (no sé com anirà quan tinguem l'hort si és que al final el tenim jejeje). Per això tenim cactus a les jardineres, no cal cuidar-los molt i són agraïts, és a dir, no es moren per falta de rec. Però quan floreixen... fa moltíssima il·lusió!!!!

Ara només cal esperar que s'obri i veure de quin color serà, perquè aquest encara no havia florit mai!

I les 'males herbes'... són tan boniques!! Tinc especial 'carinyo' per aquesta que fa unes floretes petitones que m'encanten :)

I què fas quan... (segueixo amb el post d'ahir)... un dels gats es posa davant de la pantalla de l'ordinador quan tu vols començar a escriure? Jo començo a moure-li el ratolí davant del nas i el tinc una estona fent-lo girar el cap perseguint-lo :D

9 comentaris:

 1. i que fas quan vols cosir i es posa davant de la maquina com si hu vulgues fer ella , o quan vols planxar i es posa a sobre la fusta de planxar , o quan vols fer el llit i ella esta ven acurrucadeta tinguen tot un llit de 1'50x2 metes per ella !!!!
  pues agafarla a coll i deixarla a terra , jejejeje

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pobreta!!! Mira que ets dolenta! A casa, si estan al llit els deixem dormir jajajajajaja A la post de planxar no s'hi posen perquè no la fem servir (vaja, que no planxem la roba, ok?). I per cosir... se solen posar al costat o a sobre meu.
   ;)

   Elimina
 2. ese gatito tan lindo , jejeje, precioso , o preciosa
  muchas gracias por tu visita !!
  un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. De nada, me ha encantado, a ver si aprendo francés :)

   Elimina
 3. El meu gat es posa sobre les meves cames quan agafo les agulles, ja siguin la de teixir o el ganxet i comença a mossegar la llana quan la moc. Una vegada no em vaig adonar i vaig haver de fer un nus perque se la va menjar. Però quan està dormit al mig del llit està tant rebonic.... DE vagades m'enfado per no poder-me enfadar.

  Petonets

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo en tinc tres i de vegades se'm posen dos a la falda i l'altre al costat, justament a sobre de la bossa on tinc la llana o allò que necessiti en aquell moment.

   Elimina
 4. no no no , no soc dolenta , pero es que elles son molt pesades , la deixo cosi amb mi , baixa al hort amb mi , m'acompanya i apren coses , dorm amb nosaltres , pero si tinc que fer el llit , hu sento pero la baixo.

  jo tampoc planxo gaire , estrictament quan en jordi ees posa alguna camisa i alguna brusa meva , osigui esporadicament .

  bona nit

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. Una de les meves dorm a sobre meu, cada dia!

   Elimina
 5. quin cosòl veure que el meu gat no es l'unic pesat, a la nit comença a cridar-me o al meu marit perque sseiem devant l'ordinador i ell a la nostre faldilla. La gata que teniem també era molt pesada, la trovo a faltar.

  ResponElimina