dilluns, 24 de juny del 2013

Patates Hasselback.

Des que vaig veure la recepta que tenia ganes de fer-les i ahir m'hi vaig posar.
A la foto només el que va quedar, dins una carmanyola.
Ingredients: patates, espècies al gust, oli, mantega, i per farcir el que vingui de gust: bacó, formatge, pebrot, all, ceba... jo hi vaig posar només bacó.
Preparació: rentar bé les patates i tallar-les a rodanxes sense arribar a tallar-les del tot. Per tallar-les facilment es poden posar a sobre d'una cullera gran i la mateixa cullera no deixa que arribem al final. Posar-les en aigua per que deixin anar el midó.
Barrejar l'oli amb les espècies i untar ben bé totes les patates, fins i tot per dins de cada tall. Farcir-les amb el bacó o allò que s'hi vulgui posar, posar-les en una plata que pugui anar al forn. Posar-hi un tall de mantega a sobre.
Enfornar-les. Les indicacions eren 25 minuts tapades amb paper de plata i 20 minuts destapades, però a mi em van quedar una mica dures les més grans.

2 comentaris: