dimecres, 10 de juliol del 2013

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 10 de juliol.
Outside My Window... Per la finestra... un dia preciós i el cel com tacat de farina, núvols petits que no faran ni una miqueta d’ombra.
I'm thinking... Estic pensant... que fa mooolt de temps que no escric aquest diari.
I am thankful for... Em sento agraïda per... per les persones que tinc al voltant, per les que encara hi són i per les que ja han marxat i espero tornar a retrobar algun dia.
In the kitchen... A la cuina... aquests dies sense nens tinc molta mandra de ficar-me a la cuina i fer res.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons thai i samarreta.
I am creating... Estic creant... un estoig que és com un jardí. I ja tinc les floretes!
I am going... Vaig a... dinar amb la Marta, avui.
I am wondering... Em pregunto... com si aconseguiré tenir la casa com m’agradaria tenir-la. Avui em poso a fer feina. A veure com acaba tot.
I am reading... Estic llegint... ahir vaig acabar un llibre sobre la vida d’Amma. Molt interessant, inspirador i amb moltes ganes de conèixer-la. A veure si puc quan vingui a Barcelona.
I am hoping... Espero... que els nens s’ho estiguin passant d’allò més bé als campaments. És per a això que hi van: passar-s’ho bé, créixer, aprendre, dutxar-se només un dia, cansar-se, compartir, estimar, oblidar-se de les obligacions de casa, i una pila de coses més :)
I am looking forward to... Tinc moltes ganes de... (i sempre les he tingut) d’equivocar-me de tren venint cap a la feina i trobar que he agafat el de Ripoll o un lloc així, ben lluny, a la muntanya, i anar fins allà i passar-hi el dia.
I am learning... Estic aprenent... a tenir paciència, m’agradaria anar més de pressa, però no és fàcil i torno a començar cada matí.
Around the house... Per tota la casa... pèls! En aquesta època de l’any sempre passa el mateix. Les nostres mascotes perden l’abric que s’havien posat per passar l’hivern i hi ha pèls per tot arreu, i ja els podem recollir/escombrar/aspirar, que en una petita estona ja torna a haver-ne.
I am pondering... Estic reflexionant sobre... el que vull fer d’ara endavant i el que he de fer per que tot tiri endavant com a mi m’agradaria (o com sigui, però que tiri endavant).
A favorite quote for today... Una cita que m'agrada... Sigues tu mateix, els altres llocs ja estan ocupats (O.Wilde).
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... ganxetar o teixir quan ja tothom està adormit, la casa és en silenci i hi ha molta pau.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: bloquejar un parell de coses que tinc acabades, organitzar i fer espai a casa.
A peek into my day... Una ullada en el meu dia...


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada