dimecres, 2 d’octubre del 2013

El dragó que ens va visitar.

Fa uns dies, quan els nens sortien de casa per anar cap a l'escola, van trobar-se un dragó a la porta de l'ascensor. Lògicament el van fotografiar per poder-me'l ensenyar:

L'endemà me'l vaig trobar jo al mig del passadís de casa!!!! Un dragó atrevit que no té por de gats ni de gossos!! Pobre! El vaig agafar i el vaig deixar al balcó, a veure si sap tornar a casa seva o trobar-se'n una de nova, aquí ho tindria molt difícil.


És preciós: els ulls, els dits que sembla que tinguin ventoses per agafar-se bé a la superfície on està col·locat, la delicadesa amb que obria els dits de la mà per agafar-se millor,...
Podeu trobar informació sobre els dragons aquí i aquí.

2 comentaris:

 1. a les parets exteriors de casa sempre en hi algun . pero a casa tambe hu tenen dificil per els dos gats . Tinc la mixeta que cada dos per tres ens en porta un per dinar i ens el deixa a devant de la porta . be , tambe ens porta ratolius i ucells,
  Ara Be , dir que es macuuuuuuuuuu !!! a mi no m'agraden gens , jo tampoc el mataria , pero veure'l macu ????

  roser

  ResponElimina
 2. divendres, passejant al costat del riu, a Sevilla, en vam veure un.
  ja penjaré la foto jajajaja

  ResponElimina