dijous, 16 de gener del 2014

Per que rigueu una miqueta.

Atabalada. Així vaig tot el dia.
Ahir havia d'anar al metge. Arribem al cap, busco la consulta de la nostra doctora, al costat posa 'dilluns' i seiem. Esperem una estona i quan surt la doctora ohhhhh!!!! no és la nostra!!!! Em quedo pensant i m'adono 'és clar, avui és dimarts!'. Hauríeu d'haver vist la cara de la noia que seia al nostre costat!!!! jajajajajajaja Tota seriosa em mira i em diu: no, avui és dimecres! jajajajaaa Vaig començar a caminar buscant la consulta on havia de visitar-nos la nostra doctora que va resultar, després de recórrer-me tota la planta, que estava davant de la que ens havíem estat esperant!!
:D

2 comentaris:

 1. si es que perdem el cappppppppppppppp !!!!!!!!!!!!!!!
  totes ehhh , no nomes tu , jo tambe

  roser

  ResponElimina
 2. almenys t'hi vas presentar el dia que tocava...

  jaaaajajajajajjja

  es que de bolit.. anem de bolit!!!

  ResponElimina