dimecres, 5 de febrer del 2014

Diari d'una dona senzilla.

FOR TODAY ... PER A AVUI 5 de febrer.
Outside My Window... Per la finestra... Ha començat el dia ennuvolat, plovisquejant a estones, un dia per estar assegut davant la xemeneia i teixir (si tingués una casa amb xemeneia), però ha canviat i ha sortit un sol preciós i hem tingut una tarda maquíssima.
I'm thinking... Estic pensant... en el meu taller de Reiki. Com muntar-lo en una casa on no hi cabem?
I am thankful for... Em sento agraïda per... aquest solet tan agradable, sembla que el dia ha canviat la seva tristor per un gran somriure.
In the kitchen... A la cuina... una gata miolant demanant que li posi el seu menjar :) No sé com no s’engreixa amb tot el que menja!
I am wearing... Que tinc posat... pantalons, jersei i un xal al coll.
I am creating... Estic creant... un xal preciós, per a l’Iva perquè es casa d’aquí a 15 dies. Us ho explico perquè ella no llegeix aquest blog... Crec que li agradarà, els colors li escauen molt. Mireu la foto. He de mirar d’acabar-lo aquest cap de setmana... Ja tornen les presses...
I am going... Vaig a... comprar tint carabassa... per al projecte de la Sonieta. He ganxetat alguns tapetes blaus, però de carabasses no i se m’ha acudit que els que he fet blancs quedaran fantàstics d’aquest color.
I am wondering... Em pregunto... si tindré això buit de capses i trastos aquest cap de setmana... L'estudi, sense el pc, s'ha convertit en un traster i ara cal destrasterar-lo per poder fer-lo servir un altre cop :D
I am reading... Estic llegint... Mujeres que corren con los lobos, de Clarissa Pinkola Estés.
I am hoping... Espero... que avui els nens facin els deures ràpid i de bon grat, així podrem jugar una estona, que tinc ganes de tornar a jugar al parxís amb ells. Vam riure tant l’altre dia!
I am looking forward to... Tinc moltes ganes de... tenir una cita amb l'Antoni, de sortir sols i poder parlar de coses que no tinguin a veure amb nens ni amb problemes a la feina ;)
I am learning... Estic aprenent... a no esperar res i així tot el que arribi serà de més a més.
Around the house... Per tota la casa... coses que no hi caben! Arggggg! I això ja ho he escrit abans! De vegades penso que sóc l’única a qui li molesten aquestes coses sense lloc i la casa tan atapeïda... què hi farem!
A favorite quote for today... Una cita que m'agrada... Light the lamp of love within you and move forward. When we take each step with good thoughts and a smiling face, all the goodness will come to us and fill our being. Then God cannot possibly stay away from us. He will embrace us. (Mata Amritanandamayi Devi).
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... una cerveseta, una mica de llana en unes agulles i un raig de sol.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: acabar el xal i preparar el taller de Reiki, com a mínim començar a fer-ho.
A peek into my day... Una ullada en el meu dia...


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

2 comentaris: