dijous, 15 de maig del 2014

2 capsetes.

Ahir em van fer un regal, aquest regal:

Dues capsetes de nabius. Mai no havia menjat fresca aquesta fruita. És dolça, d'un gust lleuger i suau, molt agradable. Ara... he de pensar què en faré: si ens els megem així o si en dediquem uns quants a fer un pastís... perquè els pastissos fets amb nabius sempre tenen una pinta boníssima :)

3 comentaris:

 1. nabius es el mateix que aranyons ???? perque jo crec que aixo son aranyons ( arandanos) . jo el que faig patxaran , queda bonisim , es el licor que mes ens agrada . es compra anis sec o be dolç ( segons el gust de cada un ) i tots els aranyons i a l'any que be tens un licor bonissim

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. He hagut de buscar la traducció al diccionari ;)
   Els nabius són 'arándanos' i els aranyons són 'endrinos', i és d'aquests últims que es fa el patxaran.
   L'Íria i jo ens els estem menjant tal qual, són boníssims!!!!

   Elimina
  2. ostres quin liu , jo creia que els aranyons son arandanos i que arandanos era el mateix que endrinas .
   el patxaran que vaig fer fa un parell d'anys era de endrinas que vam agafar a la montanya .
   aquest any vaig comprar al lidl tres plantes que jo crec que son arandanos , vaig llensar la caixa i ara no sabre que son . enfin farem licor o be de arandanos o be de endrinos . jajajaja

   roser

   Elimina