dimecres, 21 de gener del 2015

Mal cos.

Hi ha coses que et deixen el cos malament, que et remouen per dins, que no te les pots treure del cap... encara que no hi puguis fer res...
Tampoc no m’agrada tocar certs temes al meu blog... però de vegades cal fer-ho.
Però després de veure Ciutat morta, la pel·lícula-documental sobre els fets que van passar el 4 de febrer de 2006 i els dies següents, sobre com van portar unes persones innocents a la presó, sobre com polícies i polítics es protegeixen uns als altres atacant a qui és més indefens i menys culpa té, sobre tantes coses que no imagines que puguin passar en una ciutat com Barcelona... I van censurar 5 minuts de la pel·lícula!! Lògicament al moment ja corrien aquests 5 minuts per tota la xarxa i encara ens hi vam fixar més.
Després de buscar i llegir el blog de la Patri, allà on explica què li va passar aquell dia...
Quina por! Quina por que encara estem així! Aquesta no és una ciutat del primer món! I volen que confiem en les forces de seguretat, i en els polítics... Persones que haurien de ser exemplars en l’exercici de la seva feina, ells més qui ningú! S’hauran de guanyar la nostra confiança! I això només ho aconseguiran amb transparència, amb la veritat i actuant en conseqüència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada