dimarts, 23 de febrer del 2016

La qüestió és trobar el moment.

Fa anys que ens vam apuntar al gimnàs/piscina, però hi anem molt de tant en tant. Mandra i avorriment... Mandra de sortir de casa quan no en tens ganes. Avorriment de fer quelcom que no et ve gaire de gust.
Finalment he trobat la manera de fer exercici. La meva manera, la que em va bé a mi. I estic molt contenta.
La decisió va ser deixar d’anar en metro al migdia. Allargar el viatge en tren i el tros que queda fins a casa fer-lo a peu, uns 20 minuts. Cada dia. Quan això ja ho tingui per la mà, ho podré anar allargant i caminar una estona més llarga. Però de moment ja està prou bé :)
L’al·licient per no deixar de fer-ho? Que amb un viatge més llarg en tren (3 parades), tinc una estoneta per teixir!!! I mentre teixeixo puc anar fent Ho’oponopono . Si tot són avantatges!!!

Una foto del que estic teixint ara. Ja us l'ensenyaré acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada