divendres, 1 de juliol del 2016

Taxis a Barcelona.

Avui, tornant de la feina, m’he trobat a la parada del bus a una dona que molts dies veig al matí al metro anant cap a treballar. M’ha fet il•lusió i m’he alegrat de veure-la allà, com si d’una amiga es tractés. És el que passa quan durant molt de temps comparteixes un trajecte amb la mateixa persona.
Aquesta dona estava a la parada del bus intentant agafar un taxi. La meva sorpresa ha estat quan un taxi buit ha passat de llarg. El següent s’ha aturat però quan ella anava a obrir la porta ha marxat també.
Per què? Per què en l’estona que he estat allà cap taxi ha volgut agafar-la? Aquesta dona és obesa. Però no va borratxa, ni bruta, ni res que pugui fer malbé el taxi. Només té excés de pes.
I m’ha sabut greu. Que no té dret a agafar un taxi? Quin és el pes màxim de la persona que vol anar en un taxi per a que els taxis puguin o vulguin dur-la?
Cada dia més decebuda del que veig en aquesta ciutat on he nascut. Ens pensem que és una ciutat del primer món i penso que en moltes coses estem molt lluny de països que diem del 3er món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada