dilluns, 18 de setembre del 2017

Una setmana.

Ja ha passat una setmana des de l'últim dia que vaig escriure aquí... I sembla que fa moooolt de temps. I és que aquesta és una de les setmanes més difícils de l'any, sempre!
La tornada a l'escola. La tornada a la feina. Papers que fa falta signar. Ui, que em falta una foto! A mi em falta un llibre!! L'ISBN no coincideix... O no existeix...
Després de 20 anys ja hauria d'estar acostumada, no? Doncs no! Cada any em passa el mateix i aquesta setmana és una setmana de molt moviment i d'estar per moltes coses alhora.
Tot i així, està molt bé. Quan els nens (en genèric) arriben de l'escola tenen coses noves que explicar cada dia. Els fan molta il·lusió totes les novetats. L'Í. va estar buscant ahir el seu maxi-quadern de dibuix i no el va trobar i avui ha tornat de l'institut dient-me: estava a l'institut!!! Tot l'estiu allà! :D
I el poder sortir fora el cap de setmana ens va bé a tots. I les nenes (en genèric també) s'ho passen d'allò més bé allà dalt, amb el seu grup d'amigues (segueixo amb el genèric, això de escriure el masculí i el femení cada vegada no m'agrada gens, ni tan sols quan estic llegint).
I ara una foto del cap de setmana:


Els pardals que ens acompanyen cada dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada