dijous, 7 de desembre del 2017

Que potser no volen que votem?

Aquest matí he anat a sol·licitar el vot per correus. L'oficina de Correus estava plena a vessar, però he agafat el meu número disposada a esperar el temps que fes falta.
Com totes quan esperem tenia la sensació que les que volíem votar no ens cridaven tan sovint com a les de la resta de cues i per comprovar-ho he agafat números de les altres 3 cues quan ja portava 40 minuts esperant.



A l'esquerra el número que he agafat primer, a les 12:01 (es pot veure l'hora a la foto) i a la dreta el que he agafat 40 minuts després, a les 12:40.
20 minuts després han cridat per pantalla el segon número, la persona que l'hagués agafat només hauria esperat 20 minuts quan jo ja portava 1 hora esparant allà!!!!!


M'he queixat a la noia que m'ha atès amb el número OS-65 i m'ha tramitat la sol·licitud del vot per correu, però no era només per mi, sinó per tota la resta de gent que estàvem allà esperant. Sé que ella no és la que organitzava l'ordre de crida de les diferents cues, però realment sembla que les V, les que volíem votar se'ns posava més difícil que a la resta. De fet molta gent havia marxat abans que els toqués el torn!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada